Mexico, Midden-Amerika, Reizen

Mexico: Yucatán, Tabasco & Chiapas [video]

In de vorige video waren we geëindigd in Tulum. Daar hebben wij een fantastische grotduik gedaan in de cenote Dos Ojos en de afgelopen twee weken reisden wij vanaf Tulum naar het prachtige San Cristóbal de Las Casas gelegen tussen de bergen. Onderweg bezochten we de Maya ruïnes van Cobá, verbleven we in de koloniale stad Valladolid en struinden we over de enorme markt van Merida. We verruilden stad voor jungle in Palenque, waar we ’s nachts wakker werden in onze cabana van het geluid van aapjes. We bezochten de prachtige Maya ruïnes midden in de jungle van Palenque, waarna we onze weg vervolgde naar San Cristóbal. Onze lievelingsstad van Mexico tot nu toe! San Cristóbal ligt tussen de bergen op ruim 2000 meter hoogte en dus een stuk kouder dan in de rest van Mexico. Een sfeervolle plek waar zoveel te zien is en de kans groot is dat je er langer blijft hangen dan gepland.

Bekijk hier alle reisvlogs van onze reis tot nu toe!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply SuusjeQ 19 december 2015 at 17:38

  Ja, die stem van Jip he… hahahaha! Ik heb meerdere keren hardop gelachen om jullie! Heerlijke video weer. Ook ik was benieuwd met welk programma je zo ‘makkelijk’ die video’s monteert. Heb je trouwens een cursus gevolgd? Of oefening baart kunst? Ik verstond het programma niet zo goed dat je vermeldde aan het eind van de blog, dus (schriftelijke) herhaling is welkom!

  Heeel veel plezier weer!

  • Reply Jip 24 december 2015 at 19:21

   Haha leuk om te horen. Dankjewel! Dat doe ik met het programma Pinnacle. Ik heb geen cursus gevolgd, wel wat tutorials op YouTube bekeken. Maar oefening baart dus kunst:)

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Playa Norte
  Het paradijselijke Isla Mujeres

  Na een paar dagen in het ubertoeristische Cancun te hebben gerelaxed in een gezellig hostel, namen we de ferry naar...

  Sluiten