Ze heeft "Ja" gezegd, in Parijs!

Huwelijk Jip en Sophie!

Op 1 september 2018 gaan wij trouwen!

Houd deze pagina in de gaten voor alle updates over onze huwelijksdag.


Een aanzoek in Parijs

foto aanzoek

De hele dag liep ik al met videocamera en een statief in mijn handtas door Parijs. Dat loopt ook zo lekker met een volle tas tijdens een stedentrip. Toch kreeg ik geen vermoedens, aangezien ik na 9 maanden reizen met Jip wel gewend ben aan die paparazzitoestanden.

Ook toen Jip nadat wij 13 uur hadden gelopen door Parijs nog een metrohalte later wilde uitstappen om vervolgens weer romantisch terug te lopen, had ik niks door.

Onder het mom van `we moeten een filmpje opnemen voor Jips zijn ouders vanwege hun 30jarige huwelijk` nam ik braaf plaats bij de vijver in de Jardin de Tuileries. Toen hij tijdens het filmen midden in mijn uitgebreide felicitatie aan mijn schoonouders ineens een kaart in mijn handen drukte, ging er wel een lichtje branden.

Na het voorlezen van een hele lieve kaart ging Jip op zijn knieën en vroeg hij of ik met hem wilde trouwen!

JA!

Op naar Parijs! #parijs #thalys #weekendjeweg #lekkertoch

Op naar Parijs! #parijs #thalys #weekendjeweg #lekkertoch


Onze save the date

Over vier maanden is het zover!

save the date


Onze uitnodiging

Zie hieronder de foto van onze eerste date in 2008

Huwelijksreis Sri Lanka!